Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza

Wszystkich amatorów mięsa zapraszamy tę wyjątkową opowieść! Tym razem w roli głównej będzie pyszne, soczyste mięso… Będziemy pracować ze wspaniałymi wołowymi stekami, drobiem i dziczyzną. Mistrz Adam Chrząstowski podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat mięsa. Dowiemy się jak rozpoznać, czy mięso jest świeże, jak je obrabiać i w jaki sposób je kroić. Opowie także o stopniach wysmażenia mięsa oraz w ilu stopniach je piec, by go nie wysuszyć i odpowiednio przygotować. Nauczymy się jak najlepiej doprawiać poszczególne gatunki mięs oraz jak przyrządzać niezwykłe dodatki i sosy do mięs, takie jak klasyczny sos bernaise, czy esencje z palonych porów.


Dane teleadresowe:
Cook Story by Samsung Klimczaka F.
02-797 Warszawa
woj. mazowieckie
Telefon: +48691882688
Zobacz więcej klikając tutaj